Nominaties Retail Experience Award 2012 bekend

De tien genomineerden voor de Retail Experience Award 2012 zijn bekend gemaakt. Naast de Retail Experience Award introduceert Goodbrandz een nieuwe award voor Most Innovative Store. Deze award is voor jonge retailers die in de afgelopen vijf jaar zijn gestart. De awards worden op 22 juli uitgereikt op Modefabriek in Amsterdam.

De tien genomineerden zijn SPRMRKT en Sukha in Amsterdam, y Maeve in Arnhem, Trud Ramenik in Emmen, Sissy-Boy in Laren, 50/50 Store in Maastricht, Wheem in Meppel, Meike Fashion in Oosterbeek, NOW The Moodstore in Rotterdam en No53 in Ulvenhout.

De genomineerden onderscheiden zich volgens Goodbrandz op innovatieve wijze in het creëren van een beleving voor de consument. De criteria om een award te mogen ontvangen zijn dan ook: beleving, merkenpakket, presentatie, service en de combinatie met online marketing en online verkoop.

“Consumenten laten zich in hun koopgedrag steeds meer leiden door beleving, authenticiteit en duurzaamheid”, vertelt Goodbrandz oprichtster Cécile Scheele. “Bij consumenten draait het niet langer om winkelen in de betekenis van ‘fysiek ergens heen gaan om aankopen te doen’. Het draait om het entertainen van de consument.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!