'Coop heeft zuinigste supermarkt’

De deze week geopende Coop-supermarkt in Eemnes de energiezuinigste super van Nederland. Dat stelt de formule zelf. Zowel de binnenverlichting als de verlichting voor reclame-uitingen aan de buitenzijde van het filiaal zijn grotendeels voorzien van LED-lampen. Ook heeft de supermarkt energiezuinige koelingen met dagafdekking en een ruim assortiment fairtrade- en biologische producten.

De nieuwe vestiging is gebouwd ter vervanging van twee kleinere Coop-filialen in Eemnes, en heeft een vloeroppervlakte van 1.200 vierkante meter. De winkel is voorzien van een eigen slagerij met ambachtelijk vlees, een slijterij, een oplaadpunt voor de OV-chipkaart, een PostNL Servicebalie en gratis parkeergelegenheid.

Naast de vestiging in Eemnes vernieuwde Coop ook de vestigingen in Velp en Doetinchem. Met de drie winkels wil de onderneming zijn nieuwe stijl verder uitrollen. De vestigingen zijn dan ook ingericht met het laatste design van de keten en de Coop-kleuren zwart en oranje. “De winkels kenmerken zich door een uitbreiding van het KW-assortiment en aangescherpte schapvisie”, zegt Maarten Ebben, directeur winkeloperatie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!