Coop start met uitrol nieuw winkelformat

Coop-formule CoopCompact opent donderdag zijn eerste vestiging in een nieuw jasje. Het nieuwe filiaal in Pannerden is de aftrap voor de uitrol van CoopCompact nieuwe stijl. In de winkel zijn dezelfde veranderingen doorgevoerd als bij de laatste generatie Coop en Supercoop.

Zo zijn de Coop-kleuren zwart en oranje zijn dominant aanwezig en daarnaast worden de huismerken onder de aandacht gebracht op actiekoppen, het kw-assortiment is uitgebreider, de vlees- en agf-afdeling zijn samengevoegd, het nieuwe broodconcept is geïmplementeerd, er is een sinaasappelpers aanwezig en de diepvries zit standaard aan het einde van de winkel. “Het zijn dezelfde veranderingen als bij Coop en Supercoop, alleen nu op vierhonderd vierkante meter”, licht formulemanager Bert Nijland toe.

Na de zomer rolt Coop de formule CoopCompact verder uit in nieuwe stijl. De nieuwe formule-elementen worden uiteindelijk in alle CoopCompact-vestigingen doorgevoerd. Het filiaal in Pannerden was hiervoor een Duo-markt, na de ombouw naar CoopCompact is het winkeloppervlak bijna verdubbeld.

Eerder: 'Coop heeft zuinigste supermarkt’

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!