Albert.nl breidt uit met nieuw distributiecentrum

Albert Heijn opent in september een derde distributiecentrum voor online bestellingen die via Albert.nl tot stand komen. Vanuit dit nieuwe ‘Home Shop Center’ wil AH consumenten in nieuwe regio’s bedienen.

“We merken dat we met Albert.nl tegen onze maximale capaciteit zitten”, vertelt woordvoerder Anoesjka Aspeslagh. ”Om meer klanten te kunnen bedienen en onze klanten een ruimere keuze te bieden in bezorgtijden, breiden we onze capaciteit uit.” Op dit moment heeft AH een distributiecentrum voor online bestellingen in De Meern en Rotterdam.

Aspeslagh geeft aan dat de opening van het nieuwe distributiecentrum los staat van de overname van bol.com. “Het Home Shop Center gaat niet dienen als verzamelpunt voor bol.com”, meldt zij. “Er zijn wel allerlei mogelijkheden voor samenwerking tussen bol.com en de andere merken van Ahold.”

Albert Heijn is druk op zoek naar personeel voor de locatie in Almere. Het gaat om ongeveer 260 magazijnmedewerkers en 350 bezorgers. Daarnaast is Albert Heijn bezig met de uitrol van afhaalpunten. Dat moet in het najaar gereed zijn. Op welke locaties die openen is nog niet bekend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!