Azzurro opent mannenmodewinkel in PC Hoofstraat

Mannen kunnen voortaan ook aan hun trekken komen bij Azzurro. De kleine modeketen heeft een mannenmodewinkel geopend in de Amsterdamse PC Hooftstraat. De shop kreeg de toepasselijke naam ‘Four’, daar het om de vierde winkel gaat van Azzurro.

Naast mode biedt Four ook schoenen en accessoires. Het merkenaanbod is luxe en design: Louboutin, Balenciaga, Alexander McQueen en Raf Simons. De winkel is gevestigd in het voormalige Dolce &Gabbana-pand en telt drie verdiepingen.

De moderetailer liet zich bij het ontwikkelen van de vierde vestiging inspireren door het karakter van vrouwenmodezaken. Volgens de retailer hebben mannen behoefte aan winkels met een mannelijke sfeer, maar willen ze verder wel dezelfde onderdelen terugvinden die ook bij een vrouwenmodewinkel gebruikelijk zijn.

Ondanks de crisis viert de ‘duurste’ winkelstraat van Amsterdam hoogtijdagen. Eerder dit jaar vestigden bekende merken als Burberry, Jimmy Choo en Paul Smith zich in de straat. Daarnaast opent de Amerikaanse designer Carolina Herrera er in september haar deuren. Volgens De Telegraaf broeden ook merken als Brunello Cucinelli en Miu Miu op een locatie in de PC Hoofstraat.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!