Macintosh komt met afhaalpunten schoenen

Schoenenwebshop Intreza.nl biedt vanaf augustus een nieuwe service met ‘Intreza Shoepoints’. Middels de Shoepoints wil Macintosh Retail Group zich met Intreza gaan richten op een cross channel strategie.

De nieuwe service wordt gelanceerd via de Macintosh-(winkel|)merken Dolics, Manfield, Scapino, Invito, PRO 0031 en Steve Madden. Klanten kunnen vanaf augustus online winkelen en hun schoenen afhalen bij één van de vijfhonderd aangesloten winkels. Intreza Shoepoints bieden tevens de mogelijkheid tot het passen van schoenen, klanten kunnen er stijl- en maatadvies krijgen en producten gratis retourneren. Wanneer een klant ervoor kiest de schoenen thuis af te laten leveren, kunnen schoenen ook via een Intreza Shoepoint gratis geretourneerd worden.

Niet alleen klanten die bestellen via Intreza.nl kunnen terecht bij Shoepoints, ook klanten van de webwinkels van Dolcis, Manfield, Scapino, Invito, PRO 0031 en Steve Madden kunnen ervoor kiezen hier hun schoenen af te halen. Consumenten kunnen zelf aangeven bij welk afhaalpunt zij de schoenen willen laten bezorgen. De huidige verzendmogelijkheden blijven bestaan. Intreza wil zijn Shoepoints in de toekomst uitbreiden naar winkels van derden en websites die relevant zijn voor de klanten.

Met deze nieuwe strategie wil Macintosh de klant ‘het beste van beide werelden bieden: vierentwintig uur per dag online winkelen en toch profiteren van persoonlijke winkelservice en de nabijheid van vertrouwde winkels in de winkelstraat’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!