Jumbo verkoopt producten De Vegetarische Slager

Jumbo neemt de producten van De Vegetarische Slager op in al zijn winkels. Jumbo wil hiermee inspelen op de toenemende behoefte van klanten aan vleesvervangende producten. Dat laat het supermarktconcern weten in een persbericht.

Volgens Jumbo geven steeds meer mensen aan geen vlees meer te willen eten of minder vlees. “De nieuwe generatie vleesvervangers heeft bewezen zich heel goed te kunnen meten met echt vlees”, vertelt directeur formule en marketing Colette Cloosterman-van Eerd. “Dankzij de kwalitatief zeer goede producten van De Vegetarische Slager kunnen wij onze klanten een smakelijk alternatief bieden. Zo zetten we een belangrijke stap vooruit op het gebied van milieu, dierenwelzijn en de gezondheid van mensen.”

Er is veel belangstelling voor de producten van De Vegetarische Slager, die volgens Jumbo niet van echt vlees te onderscheiden zijn. De slager in vleesidentieke plantaardige producten wil dan ook uitbreiden naar vijfhonderd verkooppunten in Nederland. Jumbo speelt hierin een belangrijke rol.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!