Free Record Shop verkoopt meer op dancefestivals

Free Record Shop heeft via zijn stands op dancefestivals bijna twintigduizend cd’s verkocht. De keten spreekt zelf van een recordaantal verkopen op dancefestivals. Zo werden er afgelopen weekend op Mysteryland alleen al 1600 cd’s aan de man gebracht, twee keer zoveel als in 2011.

Op het evenement Decibel werden drieduizend cd’s verkocht, een stijging van tien procent ten opzichte van het jaar ervoor. Vooral de compilatie-cd, die Decibel elk jaar presenteert, was dit jaar een ‘groter succes dan ooit’.

Volgens de entertainmentretailer laat elk festival dit jaar een stijging in de verkopen zien. Dit is mogelijk toe te schrijven aan de extra aandacht die Free Record Shop aan zijn stands besteedde. “We moeten steeds creatiever zijn om cd’s te verkopen”, aldus Ben van Wieringen, eventcoördinator Free Record Shop Live Benelux. “Free Record Shop Live draait volledig op beleving. Wij gaan naar de consument toe op evenementen, maar organiseren ook signeersessies en showcases. Materialen zijn vervangbaar, service en beleving niet.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!