Merk AH nog vol kansen in Nederland

Albert Heijn denkt dat haar merk in Nederland nog lang niet is uitgeput. Alfred Levi, de nieuwe marketingbaas van Albert Heijn, richt zich daarom vooral op de Nederlandse markt. Ook al is ‘de verovering van Europa’ één van zijn ambities. “De digitale ontwikkeling, e-commerce, er dienen zich nog tal van kansen aan in Nederland”, zegt hij in het blad Adformatie.

“Hoe je dat bij elkaar houdt onder één merk is best een complex businessvraagstuk”, aldus Levi. “De wereld zit niet stil. Je ziet dat consumenten het lastiger beginnen te krijgen. Maar ook daar moet een bedrijf als Albert Heijn een antwoord op formuleren.”

Levi is sinds 20 augustus directeur marketing en format bij Albert Heijn. Daarvoor werkte hij 12,5 jaar bij het media en marketingbedrijf 3MO.

Als boegbeeld van 3MO stond Levi bekend om zijn kritische mening over mediabureaus. Maar bij Albert Heijn vindt hij ingrijpen onnodig. “Ik ga me er natuurlijk wel een beetje tegenaan bemoeien, maar ik denk dat de mensen die op dit moment de relaties met de bureaus onderhouden de primaire aanspreekpunten zijn en blijven.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!