Hoog Catharijne heropent parkeergarage

Parkeergarage Godebald, onderdeel van winkelcentrum Hoog Catharijne, is heropend door vastgoedbelegger Corio. De parkeergarage was een halfjaar gesloten vanwege grootschalige renovatie. De Godebald-garage is de laatste van vijf parkeergarages van Hoog Catharijne die de afgelopen zeven jaar zijn verbouwd.

In de vernieuwde garage is de rijroute verbeterd en zijn parkeervakken ruimer dan voorheen. Corio heeft bij de renovatie van garages voor duurzame en klantvriendelijke oplossingen gekozen. Zo is de vernieuwde garage lichter en is er dezelfde achtergrondmuziek te horen als in het winkelcentrum. Ook de voorzieningen voor gehandicapten zijn verbeterd.

De zesde garage van Hoog Catharijne, parkeergarage Vredenburg, zal naar verwachting begin 2013 worden gesloten voor een nieuw te bouwen garage. Op de plek van de huidige garage Vredenburg komt een nieuwe, grotere garage met ongeveer negenhonderd extra plekken.

Winkelcentrum Hoog Catharijne wordt sinds 2009 in fasen grondig gerenoveerd door Corio. In juni 2012 werd het vernieuwde Vredenburgplein al opgeleverd. 95 procent van de panden is inmiddels verhuurd, onder meer aan grote kledingketens als ZARA en The Sting. In december openen de winkels daar. Daarnaast wordt donderdag 11 oktober een vernieuwde winkelpassage geopend. De renovatie van Hoog Catharijne is gereed in 2019.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!