Bagels & Beans komt met lichttherapie

Bagels & Beans wil consumenten door de donkere wintermaanden helpen met een gratis kwartiertje lichttherapie. De koffieketen treedt met het initiatief in de voetsporen van landen als Noorwegen en Zweden, waar het volgens medeoprichter Ronald Bakker heel gebruikelijk is dat lichttherapie wordt aangeboden in openbare gelegenheden.

“Afgelopen januari en februari hebben we in een pilotproject geconstateerd dat lichttherapie door onze klanten zeer wordt gewaardeerd. We zijn zeer verheugd dat we in al onze 51 vestigingen deze service opnieuw kunnen bieden", zegt Bakker. Klanten kunnen vanaf 28 oktober, met het ingaan van de wintertijd, gebruik maken van de dienst.

Voor de lichttherapie maakt Bagels & Beans gebruik van lichttherapiebrillen van het merk Luminette, welke door distributeur Goodlite.nl worden geleverd. René van Klaveren van Goodlite.nl benadrukt dat de bril geen vervanger is van een medische behandeling, maar consumenten wel extra energie kan geven. “Je hoeft geen klinische winterdepressie te hebben om te profiteren van lichttherapie. De bril is bedoeld als een prettige verlichting van de winterdip”, aldus Van Klaveren.

Lichttherapie stopt de aanmaak van het slaaphormoon en stimuleert de aanmaak van lichaamsstoppen die je overdag nodig hebt om goed te kunnen functioneren.

Op de Facebookpagina van RetailTrends een video-impressie.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!