Bol.com afhaalpunten bij Albert Heijn

Klanten van bol.com kunnen hun online bestelling voortaan afhalen bij Albert Heijn. De afhaalpunten worden vandaag geïntroduceerd in 59 winkels, waaronder alle AH XL-vestigingen en een filiaal in België. De service is het eerste zichtbare resultaat van de overname van bol.com door Ahold in februari van dit jaar.

De komende periode wordt bekeken of de afhaalpunten voldoen aan de wensen van klanten, maar het staat nu al vast dat in de loop van volgend jaar een groot deel van de overige winkels van Albert Heijn ook een bol.com-afhaalpunt krijgen.

"Bij de samenwerking met andere winkelformules van Ahold staat consumentengemak centraal", zegt managing director Daniel Ropers van bol.com in het novembernummer van RetailTrends, dat later deze maand verschijnt. "Onze klanten kunnen tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn hun bol.com-bestelling oppikken, doordeweeks en in het weekend. De ruime openingstijden van Albert Heijn zijn een extra voordeel. Er zijn vestigingen tot tien uur 's avonds open."

Bestellingen voor 22:30 uur gedaan, liggen meestal de volgende dag na drie 's middags in de winkel, melden de winkelformules vanochtend in een persbericht. Zodra de bestelling klaar ligt ontvangt de klant een e-mail. Artikelen kunnen binnen dertig dagen geretourneerd worden in de supermarkt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!