Spar biedt personeel AGF-cursus

Supermarkt Spar komt met een speciale AGF-cursus voor haar medewerkers. Het personeel is niet verplicht om deel te nemen, al moedigt de super dat wel aan. Spar noemt  AGF, samen met brood 'één van de belangrijkste speerpunten' in haar buurtwinkels.

De deelnemers van de opleiding wordt geleerd hoe zij om moeten gaan met het assortiment van aardappels, groenten en fruit. Zo krijgen zij lesstof over het assortiment en kwaliteitskennis en wordt ook aandacht besteed aan presentatie, prijs, promotiematerialen en interactie met de klant.

De cursus gaat begin 2013 van start en is een onderdeel van de Spar Academie, waarmee de supermarktketen de kwaliteit van haar werknemers wil verhogen. Volgens Sjaak Penning, die bij Spar verantwoordelijk is voor de academie, is de interesse voor de cursus groot. Hij verwacht in januari met vijf groepen van tien personen te kunnen beginnen.

Het grootste gedeelte van de cursus wordt digitaal aangeboden, er zijn drie dagen met fysieke trainingen op de winkelvloer. Cursisten krijgen het certificaat wanneer zij de AGF-opleiding succesvol afronden en op de winkelvloer beoordeeld zijn door een AGF-specialist.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!