Vlakke huurgroei bij Corio

Vastgoedbelegger Corio zag de identieke huurgroei in de retailmarkt in de eerste negen maanden van dit jaar vlak blijven. Dat schrijft de Financiële Telegraaf online. Waar Nederland (plus 0,6 procent) en Italië (plus twee procent) bijdroegen aan de netto huuropbrengsten, haalden Spanje en Portugal er 2,7 procent vanaf.

Het directe resultaat over de eerste negen maanden van 2012 bedroeg 196,6 miljoen euro, tegen 197,1 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar. Naar verwachting zal het totale directe resultaat van dit jaar een tot drie procent lager uitvallen dan in 2012. Het indirecte resultaat verslechterde van min 19,9 miljoen euro naar 160,6 miljoen euro negatief.

In de eerste week van december komt het bedrijf met een update van zijn strategie. Eerder kondigde Corio aan voor 670 miljoen aan bezittingen in Nederland en Frankrijk te willen verkopen. Inmiddels is daarvan 212 miljoen gerealiseerd. Tevens is er voor 87 miljoe euro getekend en zijn de gesprekken over transacties van 201 miljoen euro in een vergevorderd stadium.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!