Winkelbeleving sterker door Wynsh app

Winkelcentrum De Klanderij in Enschede lanceert begin december de zogenaamde Wynsh app. Met de mobiele applicatie maken klanten een foto van hun favoriete product in een winkel, waarna ze direct een reactie ontvangen met een prijs die ze ‘gewonnen’ hebben. Dit kan variëren van een kortingsvoucher die bij de kassa kan worden ingeleverd, tot een cadeautje of aantrekkelijke tegoedbon.

Volgens Wynsh geeft het ‘wachten op de prijs’ een emotionele belevingswaarde aan winkelen en zorgt de app voor een hogere doorstroming van producten en een hoger gemiddelde omzet bij retailers. “De kracht van de app zit in het feit dat de actie een afgebakende termijn kent. De consument moet het winkelgebied dus in een bepaalde periode bezoeken wil hij korting krijgen op zijn favoriete product”, aldus de Hamburgse onderneming in een persbericht. Tevens biedt de app retailers inzicht in de meest favoriete producten en bijvoorbeeld de producten waar prijsdrempels op liggen.

De lancering van de app zal de hele maand december met een promotiestand in het winkelcentrum worden ondersteund. De Wynsh app werd eerder dit jaar beloond met de Vision Award, voor meest succesvol, innovatief mobiel product.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!