EBay brengt 1-uurs-service naar New York

EBay breidt haar same-day delivery service in San Francisco uit naar New York. Consumenten die via de mobiele app van eBay Now bestellen, krijgen hun bestelling binnen het uur thuisbezorgd. De keten levert de producten van honderden retailers in New York, waaronder Target, Toys R Us, Macy’s, Best Buy, Home Depot en Office Depot.

Om nieuwe klanten aan te trekken geeft eBay consumenten vijftien dollar korting op hun eerste bestelling. Daarnaast zijn de eerste drie leveringen gratis. Daarna rekent het winkelbedrijf vijf dollar verzendkosten per bestelling.

Het Amerikaanse concern introduceerde zijn eBay Now app vorige maand in San Francisco. De onderneming wordt op de voet gevolgd door Walmart, die momenteel een soortgelijke service in Virginia, Philadelphia en Minneapolis aan het testen is. Met Walmart To Go kunnen consumenten bepaalde producten dezelfde dag thuis laten bezorgen. Het gerucht gaat dat ook concurrent Amazon same-day delivery aan gaat bieden. De e-commercegigant investeert momenteel in de uitbreiding van zijn distributienetwerk en heeft de service het afgelopen jaar al in bepaalde steden getest.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!