App Reclamefolder.nl 400.000 keer gedownload

De app van Reclamefolder.nl is anderhalf jaar na de lancering ruim 400 duizend keer gedownload. De applicatie biedt consumenten met een smartphone of tablet toegang tot alle actuele reclamefolders van landelijke en regionale winkels.

“Reclamefolders met voordeelaanbiedingen blijven populair in Nederland,” merkt Robin Streng van Reclamefolder.nl dan ook op. "Uit cijfers van marktonderzoekbureau GfK blijkt ook dat de helft van alle Nederlanders reclamefolders leest."

Onlangs installeerde de aanbieder van de app een update waardoor het nu ook mogelijk is om een persoonlijke reclamefolder met favoriete aanbiedingen samen te stellen. Via de applicatie kunnen producten uit de reclamefolders ook direct besteld worden in de webshop van de aanbieder.

Op de website van Reclamefolder.nl is het al langer mogelijk om te zoeken naar folderaanbiedingen van een bepaalde winkel in de buurt, waarbij gelijk het adres getoond wordt. Het Reclamefolder.nl platform heeft in totaal meer dan anderhalf miljoen gebruikers per maand die ruim zes miljoen keer een reclamefolder raadplegen. De applicatie is beschikbaar voor gebruikers van iOs en Android.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!