Levaleva.nl verzamelt aanbod fysieke woonwinkeliers

Woonwinkeliers en fabrikanten kunnen hun designmeubels voortaan online verkopen via de nieuwe webshop Levaleva.nl. De shop biedt momenteel zo’n vijfhonderd meubels van meer dan veertig woonwinkeliers en enkele fabrikanten, waaronder Label, Pastoe, Qoot en Danca. Dat moeten er in de toekomst een stuk meer zijn. De producten van de aangesloten fabrikanten zijn ook te zien en te koop bij de veertig webwinkeliers.

Levaleva.nl is onderdeel van Design365. Laatstgenoemde probeert winkeliers zo veel mogelijk te ontzien bij het online verkoopproces. Design365 verzorgt bijvoorbeeld de rendering en de financiële afhandeling van bestellingen die op Levaleva.nl worden geplaatst. “Zo kunnen zij zonder al te veel inspanning en kosten het online kanaal aanboren”, zegt het bedrijf. De woonwinkels zijn zelf verantwoordelijk voor de levering van orders.

Initiatiefnemer Jacob van Duijn zegt tegen Twinkle dat traditionele meubelwinkeliers momenteel te weinig op het web ondernemen, terwijl de online meubelmarkt volgens hem heel veel potentie heeft. Zo wordt in Duitsland momenteel twintig procent van de meubelen online verkocht. In Nederland zou dat neerkomen op een omzetbedrag van driehonderd miljoen euro. Levaleva.nl geniet in Nederland concurrentie van Wehkamp.nl, Direct Design en Zalando-zusje Home24.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!