PostNL verkoopt KadoWereld

Yoursurprise.com neemt online verkoopplatform KadoWereld over van PostNL. Het Zeeuwse Yoursurprise.com wil het assortiment en de service van KadoWereld verder ontwikkelen, maar blijft naar eigen zeggen de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van de webshop handhaven.

PostNL blijft wel verantwoordelijk voor de bezorging van bestellingen op Kadowereld, zo schrijft Twinklemagazine.nl. De partijen maken niet bekend wel bedrag er met de overname gemoeid is.

Kadowereld.nl is sinds eind 2010 actief en verkoopt vooral gepersonaliseerde cadeaus, zoals taarten, fotoboeken of dranken met een persoonlijk etiket. Yoursurprise.com wil dit assortiment in de toekomst uitbreiden. “Met deze overname krijgen wij de beschikking over een extra platform voor het aanbieden van onze cadeaus”, zegt mede-eigenaar Gerbrand Verton. “De bezoeker van de site krijgt een groter aanbod van gepersonaliseerde cadeaus en in de toekomst worden er ook originele, niet te personaliseren cadeaus aan het assortiment toegevoegd.”

PostNL verliest met de verkoop een belangrijke inkomstenbron. De postbezorger bezit nu nog enkele webwinkels, zoals Kaartwereld.nl, Drukwerkservice.nl en Try-now.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!