Achmea komt met verzekering voor webshoppers

Centraal Beheer Achmea heeft een verzekering voor online aankopen op de markt gebracht. Webwinkeliers kunnen de verzekering Koopzeker afsluiten om pakketjes te verzekeren die niet op tijd of niet correct geleverd zijn.

Als het product te laat, beschadigd of helemaal niet geleverd wordt en de klant er met de webshop niet uitkomt, krijgt de klant zijn aankoopbedrag terug. De consument betaalt niet mee aan de verzekering.

De verzekeringsmaatschappij denkt dat hiermee het vertrouwen dat consumenten in webwinkels hebben, wordt vergroot. “Stel dat een consument een nieuwe koelkast heeft besteld, maar de webshop waar hij deze kocht gaat onverwacht failliet”, zegt Roland Keim, directeur Zakelijk van Centraal Beheer Achmea.

“Koopzeker biedt hem de garantie dat hij zijn geld terug krijgt. Het is niet alleen een keurmerk, maar een verzekering die bijdraagt aan de betrouwbaarheid van webwinkels.” Consumenten kunnen de deelnemende webwinkels herkennen aan het Koopzeker-logo dat op de sites wordt vermeld.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!