Intergamma lanceert webshops GAMMA en KARWEI

Intergamma opent deze zomer webshops voor de formules GAMMA en KARWEI. Tegelijkertijd krijgen alle fysieke vestigingen afhaalpunten. De doe-het-zelf retailorganisatie is daartoe een samenwerking aangegaan met Post NL, die de gehele afhandeling verzorgt. Het gaat om een contract van 1,5 miljoen bestellingen per jaar.

Algemeen directeur Harm Jan Stoter geeft aan dat Intergamma al eerder een webshop wilde openen voor beide formules. “We waren er toen niet zeker van of je wel iets hebt aan alleen een webwinkel”, zeg hij. Inmiddels merkt Stoter dat zijn klanten het gemak van online winkelen wel willen ervaren. "Onze klanten zijn overdag nu eenmaal druk met verbouwen en willen daarom via alle kanalen bij je kunnen aankloppen.”

De bouwmarkten in Nederland en België lenen zich volgens Post NL door de ruime openingstijden en de gratis parkeergelegenheid goed als afhaalpunt. De winkels van Primera, Bruna en Albert Heijn dienen ook al als afhaalpunt van PostNL, maar deze filialen zijn vaak moeilijker bereikbaar en niet geschikt voor grotere artikelen.

In de webshops van GAMMA en KARWEI zal het mogelijk zijn om zowel reguliere kleine, als grote goederen te bestellen. De aflevering van grote bestellingen op pallets of rolcontainers, zoals cementzakken of grote artikelen als meubelen en koelkasten, wordt in Nederland en België eveneens uitgevoerd door PostNL.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!