Coolblue opent tweede magazijn nabij België

Om consumenten uit België beter van dienst te kunnen zijn, heeft winkelbedrijf Coolblue maandag een tweede magazijn in Tilburg geopend. De opslagplaats van 13.342 vierkante meter is 2,5 keer zo groot als het bestaande magazijn in Capelle aan den IJssel en zorgt voor veertig fulltime arbeidsplaatsen.

“We hebben voor Tilburg gekozen omdat dit binnen de Benelux de centrale plek is om onze fysieke winkels, waaronder de vestigingen in Wilrijk en Lochristi, en meer dan tweehonderd online shops te bevoorraden”, zegt directeur en oprichter Pieter Zwart van Coolblue. Met het nieuwe magazijn kunnen klanten uit de Benelux sneller en efficiënter beleverd kunnen worden, stelt Zwart.

Coolblue is de onderneming achter 207 webshops en vijf fysieke winkels in onder Wilrijk, Lochristi, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Daar komen dit jaar nog minstens honderd webshops en twee fysieke winkels bij. Via specialisten als Tabletcenter.be en Laptopshop.be verkoopt het bedrijf onder meer consumentenelektronica op het internet.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!