Startup prijs voor Werk aan de Muur

Online platform voor fotografen en beeldmakers Werk aan de Muur heeft de Dutch Startup Award gewonnen in de categorie e-commerce startup van het jaar. Dit initiatief dat beeldmakers en consumenten bij elkaar brengt, won met 32 procent van de stemmen.

Werk aan de Muur, opgericht in 2012, brengt consumenten en beeldmakers met elkaar in contact. Consumenten krijgen zo de kans om uniek werk aan te schaffen, waarover zij direct contact kunnen hebben met de maker. De koper kan zelf kiezen op welke afmeting en materiaal het werk aan zijn of haar muur komt te hangen. Momenteel staat er werk van ruim achthonderd ‘creatievelingen’ in de database.

Oprichter Jasper van der Meij van Werk aan de Muur was vanzelfsprekend opgetogen: “Het is geweldig om de Dutch Startup Award in de categorie e-commerce startup van het jaar te winnen! Dit is een enorme stimulans voor ons en onze onderneming, en een bevestiging dat we op de goede weg zijn met onze startup.”

De Dutch Startup Awards zijn een initatief van The Next Web en worden jaarlijks in twaalf verschillende landen uitgereikt. Deze aanmoedigingsprijs voor startende ondernemingen is inmiddels uitgegroeid tot de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse startups.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!