House of Shoes opent webshop en winkels

Schoenenformule House of Shoes heeft sinds afgelopen donderdag dertig winkels en zijn webwinkel heropend. Dat meldt Schoenvisie. De in november failliet verklaarde en in januari doorgestarte formule is overgenomen door investeringsmaatschappij Vagomij.

De onderhandelingen van de afgelopen periode hebben ertoe geleid dat zeven winkels definitief zullen sluiten, aldus directeur Peter Dekker van House of Shoes. Dat is minder dan de beoogde sluiting van bijna twintig vestigingen, zoals begin dit jaar werd gemeld aan RetailNews.

Winkels die definitief in het slot gaan, zijn de vestigingen in Arnhem Centrum, Nijmegen Dukenburg, Rijswijk, Waalwijk, Apeldoorn, Weert en Doetinchem.

De dertig vestigingen die open zijn, hebben de afgelopen weken een renovatie ondergaan, vertelt Dekker. “Zo is de kleur oranje verdwenen, ook de etalages en het licht zijn aangepast. We hebben dus gekozen om te investeren in een update van de winkelformule."

Een groot deel van het eerder ontslagen personeel kan bij House of Shoes terugkeren. Volgens Dekker krijgen 180 van de 274 ontslagen personeelsleden hun baan weer terug, waaronder een deel van het management.

Lees ook: Helft winkels House of Shoes maakt doorstart 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!