HEMA opent outletstore in Ede

HEMA heeft maandag een outletstore in Ede geopend. In de vestiging worden vooral woonaccessoires en mode tegen bodemprijzen verkocht. Donderdag gaat ook een outletstore open in Beverwijk. Het is overigens niet de eerste keer dat het warenhuis een outletstore opent. In het verleden zijn er HEMA-outlets geweest in onder meer Rotterdam en Delfzijl. In Apeldoorn werd eind 2006 de eerste geopend.

Filiaalmanager Rob Quene laat weten dat de outletvestiging in Ede ‘zeker drie maanden’ open blijft. "Daarna bekijken we het per maand.” De eerste verkoopdag was in elk geval ‘waanzinnig’. “Het was een 'slagveld' en de rijen bij de kassa stonden tot achter in de winkel”, aldus Quene.

De outletstore in Ede beslaat tweehonderd vierkante meter en is gevestigd schuin tegenover de ‘gewone’ HEMA. “Daarvoor is bewust gekozen omdat het qua bevoorrading praktisch is”, aldus persvoorlichter Judy op het Veld. Het starten van een dergelijke winkel is volgens de woordvoerder afhankelijk van overtollige voorraden. “Nu was een geschikte locatie beschikbaar en hebben we spullen uit de regio die we willen verkopen”, aldus Op het Veld.

Lees ook: HEMA opent outletzaak in Delfzijl

Kijk voor de eerste beelden van de Hema outletstore op de Facebook-pagina van RetailTrends Media

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!