'McDonald’s in VS meest bezocht'

Fastfoodketen McDonald’s was in maart de meest bezochte retailer in de Verenigde Staten. Bijna de helft van het aantal Amerikanen van 14 jaar en ouder bracht minimaal één keer in deze maand een bezoek. Daarmee liet de hamburgerketen Walmart, de grootste supermarktketen in de VS, met 38,8 procent achter zich. Dit blijkt uit een studie van onderzoeksbureau Places Insights. In de studie van januari stond McDonald's ook op de eerste plaats in de lijst.

In het onderzoek van maart eindigde broodjesketen Subway op de derde plek met 37,8 procent. De vierde plaats was voor Burger King met 24,3 procent en Starbucks nam de vijfde plek in met 23,9 procent. In de top twintig zijn negen restaurantketens te vinden. Het aantal bezoeken aan restaurants nam in maart flink toe, mede door einde van de College Basketbal Competitie.

Warenhuizen Target en Kohl’s noteerden in de top tien van de lijst de grootste stijging ten opzichte van januari. Andere retailers die goed uit de feestdagendip kwamen, waren Barnes & Noble, Bed Bath & Beyond, Macy’s, Petco and American Eagle Outfitters. Discounters deden het in maart slechter ten opzichte van januari. Marshall’s, Payless Shoe Source, Ross en Family Dollar zakten meerdere plekken op de lijst. In totaal zeventigduizend mensen werkten mee aan de studie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!