Meer winkels voor SuitSupply in VS

SuitSupply timmert in de Verenigde Staten flink aan de weg. De Nederlandse mannenmodeformule opende afgelopen maand in Atlanta en Philadelphia twee winkels. Op de rol staan drie vestigingen in Seattle, Denver en Dallas, waardoor de formule acht winkels heeft in de VS.

Opvallend is de keuze voor de locaties, zo schrijft Sprout.nl. Volgens oprichter Fokke de Jong moet een locatie bijzonder zijn en een goede winkelervaring geven. In Atlanta heeft De Jong gekozen voor een vestiging in zaken- en woondistrict Buckhead, wat ook wel het ‘Beverly Hills van het Zuiden’ wordt genoemd. In Philadelphia verbouwde de ondernemer een 84 jaar oud hotel.

Suit Supply profileert zich met de term ‘demand wear’. Hiermee weet de formule zich met zijn ‘suits’ onderscheidend te positioneren tussen de tailor made maatpakken en kleding van ‘goedkope’ retailers.

SuitSupply verkoopt zijn pakken in meer dan veertig eigen winkels wereldwijd. Naast de groei in de VS staat ook een eerste vestiging in Canada (Toronto) op de planning.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!