Steppin' Out staat op omvallen

Kledingketen Steppin' Out is in de financiële problemen beland. De dochteronderneming van Society Shop valt om als er niets gebeurt, schrijft De Telegraaf donderdag. "Achter de schermen zijn we druk bezig met een oplossing voor de problemen", reageert de directie van de keten.

Ondertussen zijn alle 220 personeelsleden op de hoogte gebracht van de penibele situatie. Tevens hebben de meeste leveranciers hun voorraden weer opgehaald. De modeketen, met in totaal vijftien winkels, heeft zichzelf kapot bezuinigd, stelt retaildeskundige Paul Moers. "Men is stil blijven staan", zegt hij.

Niet alleen de crisis, maar ook de voorjaarskou nekt de kledingbranche, stelt Moers. "Tegen zo'n zware tegenwind is niet op te boksen." Volgens hem is korting aanbieden de laatste mogelijkheid voor Steppin' Out. "Ga er maar van uit dat deze of volgende week de uitverkoop al begint. Zelfs bij V&D zijn ze al aan het afprijzen."

Moers spreekt van 'het moment van de waarheid' voor veel winkelketens. "Dit is het begin van een hele reeks winkels die gaat omvallen", voorspelt hij. "Alles staat onder druk. Bij bouwmarkten begint het ook te piepen en te kraken."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!