Esprit start met virtuele aankleedpoppen

De webshop van Esprit Nederland krijgt virtuele aankleedpoppen die door 3D-animatie van echte modellen zijn gemaakt. Ecommerce dienstverlener Netrada heeft hiertoe drie modellen ontwikkeld.

De Duitse webshop van Esprit is onlangs met de service gestart. Het is de bedoeling dat het systeem verder wordt uitgerold naar Nederland, Frankrijk, België en Oostenrijk. Wanneer de e-shop in Nederland ermee start, is volgens een woordvoerder van Esprit Nederland niet duidelijk.

“Consumenten kunnen met deze nieuwe applicatie hun favoriete individuele outfit bekijken op een virtueel model. Er kan gekozen worden uit die verschillende vrouwelijke modellen”, vertelt een woordvoerder van Esprit Nederland aan RetailNews. De gewenste combinatie kan in de winkelmand geplaatst. Consumenten kunnen de drie modellen aan het eigen type aanpassen door kapsels te veranderen. Andere mogelijkheden op dit gebied zijn er nog niet.

Per kledingstuk heeft Netrada tien foto’s geschoten die zijn nabewerkt zodat ze op elk model passen. Het systeem werkt met drag en drop. De consument klikt daarmee op het gewenst kledingstuk en sleept deze op virtuele paspop. Ook kan bijvoorbeeld worden gekozen of het jasje open of dicht moet zijn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!