Shell rolt MyOrder landelijk uit

Shell gaat bestel- en betaalsysteem MyOrder aanbieden voor alle 49 tankstations met deli2go-restaurants. De uitrol volgt na een succesvolle pilot bij Shell-station Hellevliet.

Automobilisten kunnen via MyOrder eten en drinken bestellen en bij aankomst bij een tankstation direct meenemen. Daarvoor moet een MyOrder-app op een telefoon worden geïnstalleerd. Via de app geeft de gebruiker aan waar en op welk tijdstip hij het vers belegde broodje, de smoothie of koffie komt ophalen. Om de transactie af te ronden, wordt afgerekend met Minitix, iDEAL, PayPal of creditcard.

Volgens Rob ten Hove, Shell manager Food to Go, maakt de service een einde aan een grote ergernis; wachtrijen.
“Niemand verliest graag kostbare tijd met wachten. Wij bieden automobilisten die veel onderweg zijn daarom deze oplossing."

Shell is de eerste landelijke retailer in Nederland die een samenwerking aangaat met MyOrder. In de horeca, bij bioscopen en betaald parkeren is MyOrder al enige tijd succesvol in gebruik als bestel- en betaalapp. MyOrder is een initiatief van Rabobank, maar de app kan worden gekoppeld aan alle Nederlandse bankrekeningen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!