‘Level’ laatste aanwinst beleggingsbedrijf Zeeman

Het elf verdiepingen hoge gebouw Level is verrezen in de Leidse binnenstad. In de blikvanger van 55 duizend vierkante meter worden ROC Leiden, winkels, Hotel Finland, een zorghotel van Topaz, horecagelegenheden en enkele kantoren gevestigd.

Het gebouw is de laatste aanwinst van Green Real Estate, dat ruim tien jaar geleden werd opgericht door Jan Zeeman van de gelijknamige textielwinkels. Dit meldt Het Financieele Dagblad. Green diende in het begin als belegger in eigen winkelpanden. Het bedrijf is nu uitgegroeid naar een brede vastgoedspeler.

De vastgoedportefeuille nam flink toe van zo’n tweehonderd miljoen euro naar ruim een miljard nu. De huurinkomsten uit Zeeman-winkels is hierin nog maar vijf procent. “Voor 2005 was het echt alleen beleggen. Daarna zijn we ook zelf gaan ontwikkelen”, zegt directeur Aart-Jan Verdoold in Het Financieele Dagblad. Er zijn plannen om ook vermogens van andere families dan die van Jan Zeeman te gaan beheren. Een besluit hierover is echter nog niet genomen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!