Jumbo Foodmarkt in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord wordt de tweede vestigingsplaats voor het Jumbo Foodmarkt-concept. Dat bevestigt een woordvoerder van het supermarktbedrijf tegenover RetailNews. "Het moge duidelijk zijn dat deze plannen het gevolg zijn van het succes in Breda", zegt hij. Daar opende de foodretailer eind maart de eerste Foodmarkt.

Over de exacte locatie en openingsdatum van de tweede vestiging doet het winkelbedrijf nog geen uitspraken. Hoe de nieuwste Foodmarkt er concreet uit komt te zien, kan de woordvoerder eveneens niets meedelen. In Breda heeft de supermarkt, waarin Jumbo retail en foodservice samenbrengt, een vloeroppervlakte van zesduizend vierkante meter.

Bij de opening liet formuledirecteur Collette Cloosterman-van Eerd al weten dat er twaalf tot vijftien vestigingen van dit concept mogelijk zijn. "Maar dan moeten we wél rendabel zijn", liet zij optekenen in het aprilnummer van RetailTrends. Vorige week maakte innovatiemanager Ralph Bertrand bekend dat het restaurant in de Foodmarkt tijdens het avondeten bijna iedere dag vol zit. Daarbij haalt de winkel zo'n 650.000 euro omzet per week binnen.

Eerder: 'Ruimte voor twaalf tot vijftien Foodmarkten' & 'Jumbo Foodmarkt slaat aan'

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!