Breukhoven wil met ProCures doorstart Free Record Shop

Hans Breukhoven heeft goede hoop dat Free Record Shop een doorstart maakt. Dat heeft de oprichter van de entertainmentketen donderdag gezegd tegen het ANP. Hij wil samen met investeringsmaatschappij ProCures de onderneming redden. “Ik reken er nog steeds op, ondanks de tegenwerking van de curatoren”, vertelt hij.

Breukhoven snapt niet waarom de doorstart van de huidige negentig Nederlandse winkels zo lang duurt. “Als winkels zes weken leegstaan, is dat natuurlijk niet goed voor een detailhandelszaak”, zegt hij. Directeur Paul Dumas van ProCures sluit zich hierbij aan. Hij wijst op snelle redding van iCentre en de Harense Smid die wel mogelijk was.

Free Record Shop ging eind mei failliet. ProCures gaf destijds aan binnen een maand een doorstart met Free Record Shop Nederland te willen maken. De investeerder stapte echter deze week uit de onderhandelingen met de curatoren. Volgens Dumas waren die vanaf het begin ‘ijzig’. De directeur ziet op dit moment geen opening om de gesprekken te hervatten. ProCures zit nog wel om de tafel met Hans Breukhoven.

Lees ook:
ProCures geeft Free Record Shop op
Toekomst Free Record Shop binnen twee weken duidelijk
Free Record Shop failliet verklaard


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!