KARWEI komt met interieurstylisten

KARWEI biedt consumenten sinds maandag de mogelijkheid een professionele stylist in te schakelen. Zij kunnen de stylist in de bouwmarkt ontmoeten of thuis ontvangen voor advies over de inrichting. Dit meldt de doe-het-zelfketen in een persbericht.

De consument betaalt een vast bedrag van 45 euro voor 45 minuten advies. Als naar aanleiding van het advies voor 250 euro wordt besteed bij KARWEI, dan ontvangt de klant het totale tarief voor het advies terug. Dit doet de bouwmarkt via een cadeaukaart.

“Wij zijn er trots op deze service als eerste doe-het-zelfketen in Nederland aan te bieden. Dit past bij de ambitie van KARWEI om meer te doen dan alleen het verkopen van producten”, aldus formuledirecteur Steven van der Krogt. De bouwmarkt had al een montagedienst en inmeetservice.

De bouwmarkt is voor deze extra service de samenwerking aangegaan met Crisp, brancheorganisatie van stylisten. De formulemanager benadrukt dat de stylisten onafhankelijk advies geven en niet gebonden zijn aan het adviseren van artikelen van een bepaald merk.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!