Gear Factory wil winkels in grote steden

Gear Factory opent in augustus haar deuren in Rotterdam. Het motto van de formule is ‘Try before you buy’. In de shop kunnen consumenten dan ook alles voor hun smart device vastpakken en uitproberen voordat ze het aanschaffen. De webshop is inmiddels al in de lucht en op termijn moeten er ook filialen komen in Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Gear Factory stelt met dit concept in te spelen op de nieuwe vorm van winkelen waarbij het allemaal draait om de beleving. Oprichter en bedenker Matthijs Hols miste een plek met een uitgebreid assortiment van accessoires voor tablets, smartphones en laptops. “De meeste winkels hebben of een heel beperkt assortiment, of juist weer zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet”, aldus Hols. Daarom biedt Gear Factory alleen accessoires aan voor verschillende merken als Samsung, Apple, HTC en Blackberry.

Ook kunnen consumenten terecht bij Gear Factory voor producten die nog nergens anders verkrijgbaar zijn. De winkel is vanaf augustus iedere werkdag geopend tot zeven uur ’s avonds. Af en toe organiseert de formule speciale evenementen zoals het customizen van leren hoesjes of een workshop DJ’en met de iPad.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!