Copernica Summit: alle insights over e-mailmarketing, social en meer!

Ontdek op 17 september hoe jij meer uit het contact met je relaties haalt! Op één middag krijg je de nieuwste insights over e-mailmarketing, social en nog veel meer. Deel je online ervaringen met ruim achthonderd vakgenoten en diverse internationale marketingexperts. Het event wordt ondersteund door Copernica partners en media als Twinkle, Thuiswinkel.org, Marketingfacts en nog vele anderen. Meld je direct gratis aan!

Jamie Turner en Tamar van de Paal spreken dit jaar op het Copernica Summit 2013. Turner is één van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van digital marketing, en vooral bekend van CNN waar hij vaak als deskundige aanschuift. Tijdens zijn keynote op het Copernica Summit deelt hij zijn visie op e-mailmarketing en social media. Ook geeft hij bezoekers tips en tricks. Van der Paal is country marketing manager Benelux bij Google en spreekt op het Summit over de recente ontwikkelingen bij Google.

Parallel aan het keynoteprogramma biedt het Copernica Summit nog meer kennissessies. Die worden gepresenteerd door marktleiders die hun eigen kennis en ervaring graag met de bezoeker delen. Tijdens deze sessies komen praktijkvoorbeelden, tips, tricks en trends op het gebied van e-mail, social en mobile marketing aan bod.

Op deze editie op 17 september in het Media Plaza rijkt Copernica voor het tweede jaar op rij de Partner of The Year Award uit aan het best presterende bureau binnen het eigen partnernetwerk. De Partner of the Year wordt toegekend aan de hand van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld gegenereerde omzet met Copernica klanten en de inzet van de partner binnen het Copernica partnernetwerk. Onlangs maakte Copernica de lijst met vijftig kanshebbers bekend.

Het Copernica Summit is gratis te bezoeken en start om 12.00 uur.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!