Reclamefolder-app groeit gestaag verder

Reclamefolder.nl heeft met de 800.000ste download van de app een nieuwe mijlpaal bereikt. Volgens een persbericht van de website is de populariteit van de Reclamefolder-app vooral te danken aan het uitgebreide aanbod reclamefolders dat beschikbaar is.

Met de Reclamefolder-app kunnen gebruikers zowel het landelijke als regionale folderaanbod raadplegen van verschillende retailers in uiteenlopende branches. Van grote landelijke supermarktketens zoals C1000 en Jumbo tot regionale winkels zoals Mikro en Welkoop.

Het is met de app mogelijk om een eigen folderselectie samen te stellen, zodat de gebruiker bij het opstarten gelijk het aanbod van zijn favoriete winkels ziet. Daarnaast krijgen gebruikers automatisch aan het begin van de week een seintje als de nieuwe folders klaarstaan.

Steeds meer retailers zich aan bij Reclamefolder. “We hebben een groeiend bereik, doordat ook retailers de succesformule van online adverteren gaan inzien”, aldus directeur en mede-eigenaar Robin Streng in een persbericht. De app en website zijn in totaal goed voor veertien miljoen raadplegingen per maand. De Reclamefolder-app werd in juni 2011 gelanceerd. Hij is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone. Onlangs is ook de Blackberry app geïntroduceerd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!