Beslist.nl wordt 'online winkelcentrum'

Beslist.nl biedt webwinkeliers sinds donderdag de mogelijkheid bezoekers van de vergelijkingswebsite hun producten direct af te laten rekenen. Nu worden potentiële klanten nog naar de webshop van de aanbieder geleid. Dat meldt Twinklemagazine.nl.

"Wij willen een online winkelcentrum zijn waar Nederlandse consumenten alles kunnen kopen uit meerdere shops", zegt Leon Kramer van beslist.nl. Daarbij hoeven ze met de nieuwe functie maar een keer in te loggen, waarna ze direct kunnen betalen. De nieuwe afrekenbutton wordt vanaf volgende week bij de eerste producten zichtbaar. Consumenten kunnen alleen via iDEAL betalen, op een later tijdstip komen er ook andere betaalmethoden.

Alleen webwinkels met een Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk komen in aanmerking voor de directe afrekening via de vergelijkingswebsite. Daarmee weten consumenten waar ze aan toe zijn, stelt Leon Kamer van beslist.nl. Webwinkeliers moeten tijdens de introductieperiode een vast bedrag van 0,99 euro betalen voor elk verkocht product. "Aan de hand van onze ervaringen zullen we verder invulling gaan geven aan het businessmodel."

Beslist.nl geeft een overzicht van 21 miljoen producten van 7840 shops. Bezoekers kunnen de items op prijs en kenmerken als levertijd, betalingsopties en keurmerken met elkaar vergelijken. De vergelijkingssite trekt dagelijks bijna een half miljoen bezoekers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!