Gert van de Weerdhof nieuwe topman RFS

Gert van de Weerdhof volgt Paul Nijhof op als ceo bij RFS Holland Holding. Van de Weerdhof gaat per 9 september aan de slag, makte de raad van commissarissen van het moederbedrijf van onder meer wehkamp.nl donderdag bekend.

Van de Weerdhof was tot eind juli werkzaam als chief retail officer bij Esprit. Voordien was hij zes jaar actief binnen Pearle Europe waarin hij functies bekleedde als vice-president en ceo. “Wij zijn ervan overtuigd dat hij, met zijn kennis en ervaring, een belangrijke rol zal spelen bij het realiseren van onze groeistrategie,” aldus Ad Scheepbouwer, voorzitter van de raad van commissarissen van RFS. Die strategie is gericht op het uitbouwen van de leidende positie in online winkelen door organische groei van de bestaande formules, acquisities en het aangaan van strategische allianties met gerenommeerde retailers.

RFS is moederbedrijf van wehkamp.nl, Lacent bv, Create2fit en Fonq.nl. De onderneming is een van de marktleiders op het gebied van online winkelen in Nederland. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 590 miljoen euro en er werken ruim achthonderd mensen. 

Paul Nijhof nam eind juni afscheid van RFS omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. In een interview met EtailTrends liet hij weten waaraan volgens hem zijn opvolger moet voldoen. “De nieuwe ceo moet verbindingen leggen en synergie realiseren.”

Lees het interview met Paul Nijhof in EtailTrends 4. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op jaarlijks elf keer RetailTrends en zes keer EtailTrends.

Eerder op RetailNews:
‘Retailer moet duidelijke keuzes maken’
Paul Nijhof verlaat RFS 'met gerust hart'
Paul Nijhof stapt op bij RFS Holland Holding

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!