Lokale supers online via Superbezorger.nl

Superbezorger.nl breidt de samenwerking met lokale supermarktondernemers steeds verder uit. De bezorgdienst begon in Zwolle, maar is vanaf 1 september beschikbaar in vijf verspreidingsgebieden. Supermarkten uit Assen, Emmeloord, Hasselt en Hoogeveen hebben zich inmiddels bij het platform aangesloten.

Bezoekers van Superbezorger.nl kunnen in de webshop boodschappen doen in een van de vijf supermarkten. In Zwolle bezorgt initiatiefnemer Robert Boelen de producten zelf, de andere vier supers nemen zelf de levering voor hun rekening. "Welke bezorgkosten zij daarvoor rekenen hebben de ondernemers zelf in de hand", geeft Boelen aan. Superbezorger.nl is verantwoordelijk voor het prijssysteem van de ruim 12.000 verschillende producten.

Met welke supermarkten de ondernemer samenwerkt staat niet op de website en wil hij ook niet zeggen. "Welke formules meedoen is niet belangrijk, het gaat er namelijk om dat mensen bij Superbezorger hun producten bestellen." Wel geeft hij aan dat de formules 'heel divers' zijn.

Boelen merkt dat het aantal bestellingen bij de beschikbare supermarkten in Zwolle, Assen en Hoogeveen groeit. In Zwolle is de webshop nu goed voor gemiddeld twintig tot 25 bestellingen per week. Hij blijft daarnaast op zoek naar andere ondernemers, voor wie hij het online bestelsysteem kan faciliteren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!