Spar test vernieuwd concept in Wageningen

Spar heropent op 21 augustus een vestiging in Wageningen die de nieuwste elementen van de Spar-formule gaat testen. De pilotwinkel krijgt onder meer als eerste Spar-vestiging afhaalkluisjes van De Buren, laat een woordvoerster weten aan RetailNews.

Online bestelde boodschappen worden door Spar in zowel gekoelde als ongekoelde kluisjes van verschillende afmetingen geplaatst. Consumenten kunnen de bestelling vervolgens op elk gewenst tijdstip afhalen, aangezien de kluisjes 24 uur per dag beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen ook andere online bestellingen in de kluisjes afgeleverd worden.

Verder worden de brood- en kaas- en vleeswarenafdeling van de buurtwinkel vernieuwd. Zo heeft Spar de traditionele broodmandjes in de ban gedaan en is er meer ruimte voor impulsaanbod. De winkel krijgt tevens een nieuwe koof waarop 'verschillende alledaagse taferelen van eetmomenten worden afgebeeld'. De service counter krijgt een extra presentatiemogelijkheid voor onder meer zoetwaren.

"Al deze elementen worden in Wageningen voor het eerst uitgeprobeerd", verheldert de woordvoerster. Uit de resultaten moet blijken of de aanpassing van de formule naar andere vestigingen wordt uitgerold.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!