Alle AH-winkels voorzien van afhaalpunt bol.com

Klanten van bol.com kunnen nu bij alle Albert Heijns in Nederland terecht om hun bestelling af te halen. De webwinkel begon in mei met de landelijke uitrol van het fysieke distributienetwerk en heeft inmiddels 725 AH-supermarkten voorzien van een afhaalpunt.

“Het zijn vaak items die normaal gesproken als pakketpost worden afgeleverd, al zitten er ook gewoon boeken en muziek bij. De keuze van afleverlocatie levert onze klanten veel gemak op”, aldus marketingdirecteur Michel Schaeffer. Ook voor Albert Heijn zijn de afhaalbalies interessant gebleken. Tijdens proeven bleek al dat een behoorlijk deel van de afhalers doorloopt om te winkelen bij Albert Heijn, al dan niet gepland.

Voor de meeste bestellingen geldt dat ze uiterlijk vanaf drie uur ’s middags klaarliggen, als ze de avond ervoor voor elven zijn besteld. Pakketen boven de twintig euro kunnen gratis worden afgehaald. Voor kleinere bestellingen wordt 1,99 euro in rekening gebracht. Wanneer klanten ontevreden zijn over hun aankoop kunnen ze bij dezelfde balies terugkomen om orders te retourneren naar bol.com.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!