ZAZA-eigenaar neemt failliet Skooter over

Het failliete verklaarde Skooter Jeans & Fashion maakt een doorstart. Alle 23 winkels in Noord-Holland en het personeel worden overgenomen door Nesia Holding, dat onder meer kledingketen ZAZA exploiteert.

Voorwaarde voor de doorstart is dat de verhuurders van de winkelpanden een nieuwe overeenkomst met ZAZA sluiten. "De winkels blijven nog drie maanden onder mijn beheer om dit te regelen”, zegt curator Robert Verdonk tegen RetailNews. Ed Hasselman van Nesia laat weten dat alle vestigingen van Skooter uiterlijk zaterdag weer open gaan.

“De komende maanden gaan we met de verhuurders van de winkelpanden om tafel voor nieuwe huurcontracten. Als dat rond is blijven Skooter-vestigingen met genoeg body bestaan. Het kan zijn dat sommige winkels dan ZAZA worden.”

ZAZA is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat begon als groothandel in damesmode. Vanaf 2001 opende het eigen winkels en stopte met de groothandel. Inmiddels zijn er zeventien winkels in Nederland, vier in België en vijf in Duitsland. ZAZA had tot op heden nog geen vestigingen in het noordelijk Nederland.

Lees ook:
Modeketen Skooter failliet

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!