Bax-Shop online in Duitsland en Engeland

Bax-Shop opent in januari 2014 een webshop in Duitsland. Kort daarna volgt een webshop in Engeland. De voorbereidingen voor deze webwinkels in muziekapparatuur- en instrumenten zijn in volle gang, meldt Het Financieele Dagblad.

In Nederland heeft het Zeeuwse Bax-Shop nu een jaaromzet die richting de vijftig miljoen euro gaat. “Deze handel heeft niet genoeg omloopsnelheid om alleen Nederland als afzetgebied te hebben”, zegt medeoprichter Jochanan Bax in het FD.

De eerste buitenlandse online Bax-Shop was in Frankrijk. Hier werd de eerste maand zevenduizend euro omgezet en deze groeide in vijf maanden naar 239 duizend euro. Nu Frankrijk goed loopt kijkt het bedrijf naar andere landen. In Duitsland verwacht Bax het eerste jaar vijftigduizend pakketten te verzenden. De medeoprichter heeft naast Duitsland en Engeland ook nog Scandinavië op zijn verlanglijstje staan.

Naast online verkoop heeft Bax-Shop een fysieke winkel in Goes van zestienhonderd vierkante meter. Ook het openen van meer fysieke winkel is een mogelijkheid, stelt Jochanan Bax . “We slaan alleen toe als het een buitenkans voor een buitenkansprijsje is.”

Eerder:
Online dj-winkel groeit de Benelux uit

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!