La Place opent in Duitsland

La Place heeft gisteren in Zweibrücken zijn eerste Duitse vestiging geopend. Het restaurant is gevestigd in The Style Outlets, het grootste outletcentrum van Duitsland. Het centrum is jaarlijks goed voor ruim 3,3 miljoen bezoekers.

Het restaurant is 770 vierkante meter groot en beschikt over driehonderd zitplaatsen binnen en 120 op het terras. Het filiaal moet de bezoekers bekend maken met het La Place-concept, stelt ceo Van den Nieuwenhof. "Duitsland biedt La Place veel kansen. We kijken er naar uit het concept hier in de toekomst verder uit te rollen.”

De foodformule opent dit jaar negen nieuwe vestigingen, waaronder twee in Duitsland. "Het tweede restaurant opent in november of december", zegt een woordvoerder tegen RetailNews. "Waar die vestiging komt kan ik nog niet meedelen." De keten heeft ook al getekend voor de opening van een derde vestiging in Montabaur volgend jaar.

Verder liet oprichter Paul Bringmann zich eerder dit jaar ontvallen in 2014 een pilotvestiging in de Verenigde Staten te willen openen. La Place heeft nog altijd plannen om de formule naar andere landen te brengen, vertelt een woordvoerder aan RetailNews. "Maar die zijn nog niet concreet genoeg om daarover te communiceren." De formule is behalve in Nederland en Duitsland ook in België actief. In totaal beschikt het over meer dan 230 verkooppunten.

Bekijk op onze Facebook-pagina een foto van de eerste Duitse vestiging van La Place.

Eerder: La Place tekent voor derde Duitse vestiging & La Place naar Amerika

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!