Voradius uitgerold naar heel Nederland

Voradius heeft een nieuwe site gelanceerd, waardoor de consument kan zoeken naar producten bij bijna tienduizend fysieke winkels in Nederland. De afgelopen vijf maanden beperkte het platform zich tot 3500 winkels in Amsterdam. De consument kan op Voradius.nl zien waar een product in de buurt te koop is en vervolgens ophalen als het op voorraad is.

Voradius heeft zich bij de vernieuwde website vooral gefocust op de beschikbaarheid van actuele voorraadinformatie van producten bij winkels. "De komende weken kondigen we een aantal nieuwe partnerships met retailorganisaties aan, waarvoor nu de technische ontwikkeling gaande is” zegt mede-oprichter Jop Houben in een persbericht.

Voradius is daarnaast de samenwerking aangegaan met MyOrder van Rabobank. Het platform gaat voor de mobiele applicatie het zoeken naar producten in de buurt verzorgen. Door de twee diensten te combineren kan de consument het product dat hij via Voradius vindt nu ook direct betalen en bij de kassa van de betreffende winkel afhalen.

Eerder: Amsterdam heeft productzoekmachine voor winkels

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!