Versrapport: Linders wederom nummer 1

Jan Linders bezit voor het vierde jaar op rij de beste versafdeling. Dat blijkt uit het Versrapport van GfK en Foodmagazine. Lidl is wederom voor de vierde keer uitgeroepen tot nummer één in agf. Voor het versrapport bekeek GfK per versafdeling de waardering voor aanbiedingen, lage prijzen, kwaliteit/versheid en assortiment.

Jan Linders mag in totaal goed scoren, in geen van de specifieke versafdelingen eindigt de keten op de eerste plaats. Ook komt het algemene rapportcijfer lager uit dan vorig jaar (7,36 tegen 7,39). Albert Heijn XL eindigde met 0,01 punt net achter Jan Linders. Maar ook Emté zit Jan Linders op de hielen. Zo behaalt de supermarktketen de hoogste score op de brood- en vleesafdeling, maar staat het in de agf slechts op de veertiende plaats.

Opvallend in het Versrapport is dat consumenten steeds beter te spreken zijn over de versafdelingen van hun primaire supermarkt. Zo krijgt de gemiddelde vleesafdeling een 7,18 tegenover een 7,08 vorig jaar, scoort de broodafdeling een 7,14 (7,06 in 2012) en eindigt de agf met een 7,10 (7,06 in 2012).

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!