Mobiel betalen met èM! Payment

De nieuwe Nederlandse mobiele betaalmethode èM! Payment is na een proefperiode live gegaan. Het betekent dat consumenten met een smartphone of tablet op kredietbasis kunnen betalen in webshops en fysieke winkels.

De betaalmethode benut daarbij de complete technische mogelijkheden van een mobiele telefoon. Consumenten kunnen èM! Payment gebruiken zonder aanmelding, saldo opladen of pasjes en readers. Daarmee lijkt het enigzins op betalen met creditcard. Bij de eerste betaling koppelt de consument het emailadres en telefoonnummer aan zijn bankrekening. Bij een vervolgbetaling worden de gegevens herkend en hoeft de consument alleen de zelfgekozen pincode in te vullen

Momenteel kan met de methode worden betaald bij 45 webwinkels en hebben verschillende A-merken zich al aangemeld bij het bedrijf. Binnenkort lanceert 'een populaire snackbar' èM! voor haar snackautomaten.

In 2014 wordt èM! internationaal uitgerold en wordt èM! teens en èM! kiddies geïntroduceerd zodat onder de achttien ook met methode betaald kan worden. Ook kan er binnenkort via sms met èM! worden betaald.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!