New Babylon opent deuren

Den Haag heeft er met New Babylon Shops & Restaurants een ‘innovatief en eigentijds’ winkelcentrum bij. Afgelopen week opende directielid Bas Maingay officieel de deuren van het vernieuwde winkelcentrum, waar zowel bekende merken als lokale speciaalzaken zijn gevestigd.

Het Haagse karakter van New Babylon wordt benadrukt door de aanwezigheid van een aantal lokale namen, waaronder toptraiteur Dungelmann en conceptstore Northbound. Daarnaast is er in het centrum een mix van bekende retailers te vinden, waaronder Jack & Jones, De Tuinen, Castello en D.E. Café.

Volgens Maingay moet New Babylon de klant echt een beleving meegeven. “Iedereen die in het winkelcentrum komt, willen we inspireren en continue verrassen.” Zo kan er mobiel worden betaald en is er een speciale zomer- en wintergeur ontwikkeld, die door New Babylon wordt verspreid. Ook kan er 24/7 digitaal worden gewinkeld. Op de website van het winkelcentrum komen social media activiteiten, aanbiedingen en events bijeen.

New Babylon ligt tussen station Den Haag Centraal en het Haagsche Bos. Naast het winkelcentrum is er een uitgebreid aanbod aan kantoren en woongelegenheid te vinden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!