AirMiles betaalmiddel bij bol.com

Bol.com accepteert nu ook AirMiles als betaalmiddel. Consumenten kunnen artikelen bestellen door hun AirMiles in te wisselen. De webshop verwacht dan ook dat tienduizenden klanten dit gaat doen, vooral met de feestdagen in het vooruitzicht.

Klanten bepalen zelf of zij hun volledige bestelling met AirMiles willen betalen, of dat ze een gedeelte met euro’s willen afrekenen. Bol.com biedt tevens de optie om de AirMiles te combineren met kortingen. “Met de vaak kostbare feestdagen voor de deur, bieden we zo een mogelijkheid om gemakkelijk een paar tientjes te besparen”, aldus Michel Schaeffer, marketing directeur bij bol.com.

Nederland kent zo’n zes miljoen spaarders, aldus bol.com. “Veel van hen weten amper dat zij gemiddeld enkele tientallen euro’s aan spaartegoed hebben”, zegt Schaeffer. “Dat je dit tegoed nu ook bij bol.com kunt inwisselen op miljoenen artikelen zonder een euro bij te hoeven betalen, zal aanvoelen als het vinden van een vergeten zegelboekje in je keukenla, maar dan anno 2013.”

Consumenten die hun AirMiles in de webshop willen gebruiken kunnen in het betaalproces de optie aanvinken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!